Usein kysyttyä

Mistä voin ostaa eteerisiä öljyjä, kasvivesiä ja kasviöljyjä?

Emme suoraan mainosta mitään tiettyä eteeristä öljyä, kauppaa tai verkkokauppaa, josta saisi ostettua eteerisiä öljyjä. Muutamilta kannatusjäseniltämme löydät eteerisiä öljyjä, kasvivesiä ja kasviöljyjä.

Yleisesti eteerisiä öljyjä ja kasvivesiä myydään joissakin luontaistuotekaupoissa, päivittäistavarakaupoissa ja erilaisissa hoitoloissa. Myös jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen, useimmilla aromaterapeuteilla tai -neuvojilla on myynnissä eteerisiä öljyjä. Osan kasviöljyistä, kuten oliiviöljy tai kookos/MCT-öljy, löydät ruokakaupan öljyhyllyltä.

Valitessasi tuotteita, tarkista niiden olevan mahdollisimman hyvä laatuisia ja suosi luomua mikäli mahdollista. Eteerissä öljyissä tarkista, että pullo todellakin sisältää sitä mitä luvataan: puhdasta 100% eteeristä öljyä, ilman lisättyjä tai poistettuja ainesosia. Mikäli valmistajan kaikki eteeriset öljyt on saman hintaisia, ei kyseessä voi olla puhtaita öljyjä, eteeristen öljyjen valmistustavoista johtuen niiden valmistaminen on eri hintaista, minkä pitää näkyä myös pullon hinnassa.