Syvennä tietoasi aromaterapiasta! Uusi sarjamme alkaa!

24.7.2023

Yhdistyksemme tuottaa Turvallinen aromaterapia - nimisen keskusteluiltojen sarjan.

Keskusteluilloissa pääset syventämään tietojasi eteeristen öljyjen ja aromaterapian hyödyntämisestä arjessa vastuullisella ja turvallisella tavalla. Aihepiirin monia näkökulmia avaavat yhdistyksemme hallituksen jäsenet. Luvassa on mm. yleisten harhaluulojen ja myyttien purkamista, keskustelua riittävästä laimentamisesta ja tietoa, kuinka toimia eteeristen öljyjen kanssa erityistilanteissa.

Järjestämme yhteensä neljä, noin tunnin mittaista iltaa, joista ensimmäinen on 24.8. klo 18.00. Ensimmäisen illan teemana on “Mitä on turvallinen aromaterapia”. Se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seuraavat illat ovat vain Turvallinen aromaterapia ry:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Vain jäsenille tarkoitetut illat järjestetään lokakuussa, sekä vuoden 2024 tammikuussa ja maaliskuussa. Tulevien iltojen ajankohdista ja teemoista tiedotamme elokuun lopussa. 

Illat järjestetään Google Meets - alustalla. Linkki ensimmäiseen iltaan löytyy yhdistyksen sosiaalisesta mediasta ja verkkosivuilta ennen tilaisuutta. Jäsenenä saat kaikkien tilaisuuksien linkit suoraan sähköpostiisi. Keskusteluita ei tallenneta ja esitetty materiaali lähetetään tilaisuuteen osallistuneille yhdistyksen jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosi heinäkuun alussa meiltä sähköpostitse tulleen päivityspyynnön kautta. Näin saat varmasti myös tapahtumien osallistumislinkit.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia aromaterapian ja eteeristen öljyjen käytöstä. Voit myös tulla vain kuuntelemaan ja oppimaan lisää. 


Lisätietoa: info@turvallinenaromaterapia.fi