Uusi hallitus valittu vuosikokouksessa

9.5.2023

Turvallinen aromaterapia ry:n vuosikokous järjestettiin 25.4. Vuosikokous vahvisti tulevan kauden toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion, sekä jäsenmaksut vuodelle 2023. Yhdistyksen varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 25,00€ ja kannatusjäsenen maksu 100€. 

Lisäksi uusi hallitus valittiin tälle toimikaudelle. Vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi Anna Tarvainen-Illin. Hallitukseen valittiin Pirjo Lehtomäki, Heli Haapaniemi, Maija Pentti, Sonja Laitinen, Henni Kourula, sekä varajäseneksi Marjo Asunto. Tarvainen-Illi ja Lehtomäki jatkavat toiminnassa edelliseltä kaudelta. 

Uusi hallitus kokoontui vuosikokouksen jälkeen, ja valitsi Pirjo Lehtomäen hallituksen varapuheenjohtajaksi ja taloudenhoitajaksi. Hallitus järjestäytyy ja jakaa tehtäviä seuravassa kokouksessaan.

Turvallinen aromaterapia ry kiittää aiempaa hallitusta ja pitkäaikaista puheenjohtajaa Jenna Puumalaista. Jenna Puumalainen on yhdistyksen perustajajäseniä, ja hän on vienut yhdistystä ansiokkaasti eteenpäin yhdessä aiempien hallitusten kanssa. He ovat rakentaneet vankan pohjan, jonka avulla toimintaa on hyvä edelleen kehittää.