Jäsenilta: Aromaterapia ja eteeriset öljyt lapsiperheissä

1.11.2023

Mitä tulee muistaa eteerisistä öljyistä kun perheessä on lapsia?

Järjestämme jäsenillemme varatun keskusteluillan ke 15.11. klo 18.00, jossa menemme aiempaa syvemmälle aromaterapian ihanaan maailmaan. 

Eteeriset öljyt voivat olla lapsiperheissä iloksi ja hyödyksi mm. rauhoittumisessa, jännitys- tai pelkotiloissa tai flunssa- tai täikauden aikana. Tällöin eteeristen öljyjen käytössä tulee kuitenkin olla erityisen huolellinen, sillä lapsen elimistö on vielä kehityksessään kesken. Tutustumme yhdessä lempeimpiin eteerisiin öljyihin, jaamme vinkkejä niiden hyödyntämiseen, ikäsuosituksiin, laimennosohjeisiin ja pohdimme milloin eteeristen öljyjen käyttö lapsilla on ylipäätään tarkoituksenmukaista. Keskustelua alustaa hallituksemme jäsen Heli Haapaniemi ja mukana on myös muita yhdistyksemme hallituksen jäseniä. 

Ilta järjestetään Google Meets - alustalla, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Linkki lähetetään jokaiselle vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneelle jäsenelle maanantaina 13.11. Keskusteluita ei tallenneta ja esitetty materiaali lähetetään tilaisuuteen osallistuneille yhdistyksen jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosi meiltä sähköpostitse tulleen päivityspyynnön kautta. Näin saat varmasti myös tulevien jäsentapahtumien osallistumislinkit.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia aromaterapian ja eteeristen öljyjen käytöstä. Voit myös tulla vain kuuntelemaan, osallistuminen keskusteluun on täysin vapaaehtoista.

Lisätietoja: info@turvallinenaromaterapia.fi