Tule tekemään turvallista aromaterapiaa! Hae hallitukseen!

9.2.2024

Syttyvätkö silmäsi, kun kuulet sanan aromaterapia? Haluatko kertoa kaikille kuinka eteerisiä öljyjä käytetään turvallisesti ja miten tehokas apu aromaterapia on, kun vain tietää mitä tekee?  Etsimme aktiivisia henkilöitä Turvallinen aromaterapia ry:n hallitukseen!

Jaamme tietoa, otamme kantaa ja järjestämme jäsenillemme turvallisen aromaterapian teemoihin liittyvää toimintaa. Hallitustyöskentely on toimijoidensa näköistä ja pääset kehittämään toimintaa omilla ideoillasi ja taidoillasi: Lisäksi opit varmasti myös lisää sekä aromaterapian että yhdistystoiminnan kentästä. Jokaisen hallituksen jäsenen toimenkuvassa voidaan huomioida oma tausta, osaaminen ja mielenkiinto.

Sinun ei tarvitse olla aromaterapian ammattilainen tai edes kokenut harrastaja. Riittää, että turvallisesta aromaterapiasta oppiminen ja sen edistäminen on sinulle tärkeä juttu! Kokemus aiemmasta yhdistystoiminnasta on eduksi, muttei välttämätöntä. Hallitus tapaa säännöllisesti kauden aikana verkon välityksellä, joten voit asua missä päin tahansa!

Tutustu yhdistystoimintaan sivuillamme

Kysy lisätietoja ja ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse info@turvallinenaromaterapia.fi tai somekanavissamme Instagramissa ja Facebookissa @turvallinenaromaterapiary. Ilmoitathan kiinnostuksestasi 7.4.2024 mennessä.

Tervetuloa mukaan!