Aromafoorumi etsii uusia toimijoita

9.1.2023

Syttyvätkö silmäsi kun kuulet sanan aromaterapia? Haluatko edistää turvallisen aromaterapian kenttää Suomessa? Etsimme aktiivisia yhdistystoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä Aromafoorumi ry:n hallitukseen. 

Viestimme, otamme kantaa ja järjestämme jäsenillemme turvallisen aromaterapian teemoihin liittyvää toimintaa. Hallitustyöskentely on toimijoidensa näköistä ja pääset kehittämään Aromafoorumia omilla ideoillasi ja taidoillasi ja oppimaan varmasti myös lisää sekä aromaterapian että yhdistystoiminnan kentästä. 

Yhdistyksen vapaaehtoistyönä toteutettavaa toimintaa ohjaavat toimintasuunnitelma ja säännöt. Jokaisen hallituksen jäsenen toimenkuvassa voidaan huomioida oma osaaminen ja mielenkiinto. Hallituksessa toimii puheenjohtajan lisäksi 4 hallituksen jäsentä ja 2 varajäsentä.

Pitkäaikainen puheenjohtaja jää pois hallitustoiminnasta tämän kauden lopussa. "Neljä kautta puheenjohtajana on ollut mahtavan opettavaista ja inspiroivaa aikaa," sanoo Jenna Puumalainen.  

Hallituksesta eroavien jäsenten ja puheenjohtajan tilalle valitaan uudet henkilöt yhdistyksen vuosikokouksessa keväällä 2023. Olisitko sinä halukas lähtemään mukaan toimintaan ja asettumaan ehdolle? 

Sinun ei tarvitse olla aromaterapian ammattilainen tai edes pitkälle edennyt kokenut harrastaja. Riittää, että turvallisesta aromaterapiasta oppiminen ja sen edistäminen on sinulle tärkeä juttu! Kokemus aiemmasta yhdistystoiminnasta on eduksi, muttei välttämätöntä. Hallitus tapaa säännöllisesti kauden aikana verkon välityksellä, joten ei ole merkitystä missä päin asut. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse info@aromafoorumi.fi tai vapaamuotoisesti somekanavissamme. Ilmoitathan kiinnostuksestasi 28.2.2023 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa yhdistyksestä